Hærlighet som tida har flydd avgårde da:)
Jeg som skulle være flink å blogge jevnlig,
og plutselig gikk tida.
Jaja, nå skal jeg prøve igjen da:)
I mitt forrige innlegg ga jeg et hint som bestod
av rabarbra,
og jeg lagde da rabarbrasaft.
Oppskriften fant jeg i BoligDrøm nr 5/2012.
Du trenger
2 kg rabarbra
3 L vann
2 L sukker
2 sitroner
1 vaniljestang
Kutt rabarbra i biter med skinnet på.
Skjær sitron i skiver.
Kok opp vann og sukker,
ha i rabarbra, sitron og vaniljestang.
Dekk til og la stå kjølig i 3 døgn.
Sil gjennom et tøystykke og hell på flasker.
Saften ble god,
men det kunne ha vært mindre vaniljesmak.
Kommer nok til å kutte ut vaniljestang
neste gang jeg koker saft.
Lillebror er straks 1 år:)
Tenk det:)
I den anledning tenkte jeg å lage en fotobok
fra hans første leveår.
Er det noen av dere som kan anbefale en bra og
rimelig nettside?
Ha en fortsatt fin kveld;)
Bente
Hei;)
SvarSlettRabarbrasaft er kjempegodt;)
Jeg er glad i vaniljesmaken så kanskje jeg prøver oppskriften din litt senere. Mesteparten av rabarbraen vår ligger i frysen;)
Her har jeg stått på hodet i malingspann! Elstesønnen vår som var ferdigstudert i 2012 skal selge studentboligen sin (5roms og den trengte litt maling etter 5år med studenter)
Fortsatt fin juli uke til deg;)
Klem fra Ann-Mari
Nam! Rabarbrasaft høres veldig godt ut :) Har aldri smakt det før.
SvarSlettTakk for du delte oppskriften slik at eg kan prøve meg engang på å lage min egen saft :)
Ønsker deg en fin kveld videre <3