Ca 25 stk.
Mandelbunn:
3 dl melis
3 eggehviter
200g mandler
Visp eggehvitene stive. Bland i melis og malte mandler.
Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledt plate med god avstand i mellom.
Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca 10 min.
Sjokoladekrem:
200g smør
2dl melis
3 eggeplommer
100g mørk sjokolade
Bland mykt smør, melis og eggeplommer til en smidig krem.
Rør i smeltet sjokolade.
Ha kremen i en sprøytepose med bred tyll med tagger.
La posen ligge i kjøleskap i 30 minså kremen blir fast.
Sprøyt fyllet i en topp på hver kakebunn.
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.
Glasur:
3 plater sjokolade
4-5ss delfiafett
Smelt sjokolade og tilsett delfiafett.
Dypp kakene i glasuren.
Oppbevares kjølig, kan ligge i fryser
i 3 mnd.
Nam!!!
Bente
Hej sötis<3
SvarSlettDu er så flink Du!!
Klem Inger