tirsdag 21. januar 2014

Grove Rundstykker

Jeg er glad i grov gjærbakst, og her er superlettvinte rundstykker:)

5dl lunkent vann
1pk gjær
1ts salt
2ss olje
400 g Fibra hvetemel
100 kruskakli
50g helkorn hvete
100 g linfrø og solsikkekjerner. 
Hvis deigen blir veldig klissete kan du ha i litt hvetemel tilslutt.

La deigen heve litt. 

Legg bakepapir i langpanne og bre deigen utover. Enklest er det å ta litt vann på hendene og gni den utover.
Ta en kniv og del opp deigen i ca 20 ruter.



Stek på 200 grader i 15-20 min. 




Da de er ferdige er det bare å bryte opp til stykker. 

Ha en finfin dag:)


Bente


2 kommentarer:

  1. Kjempesmart;) Disse skal prøves;)
    Takk for at du deler;)

    Klem fra Ann-Mari

    SvarSlett
  2. Disse så deilige ut, lagrer oppskriften og skal prøve den:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...